2020-01-24 13:46

“Litoralul pentru toţi”. Tarife reduse până la sfârşitul lunii septembrie

 |  21:01
“Litoralul pentru toţi”. Tarife reduse până la sfârşitul lunii septembrie

Valentina Grigore

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Litoral-Delta Dunării (ALDD) lansează programul “Litoralul pentru Toţi”, ediţia de toamnă 2014. Programul se adresează tuturor românilor care vor o vacanţă pe litoral, între 1 şi 28 septembrie, la tarife scăzute faţă de sezonul estival.

Până acum s-au înscris în program 26 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral (opt hoteluri de 2 stele, 12 hoteluri de 3 stele, şase hoteluri de 4 stele) care pun la dispoziţie un număr de 1.986 de locuri pe serie. Pachetele vor fi vândute de peste 30 de agenţii de turism din toată ţara. Detaliile privind agenţiile de turism şi hotelurile incluse în program se găsesc pe site-urile: www.anat.ro, www.fptr.ro, . În condiţiile în care prognoza meteo pentru luna septembrie este favorabilă, organizatorii preconizează că aproximativ 10.000 de turişti vor beneficia de programul “Litoralul pentru Toţi”.

“La finalul unei veri în care vremea nu a ţinut cu noi, încercăm prelungirea sezonului estival, oferind tuturor românilor posibilitatea de a petrece o săptămână pe litoralul românesc. În derularea programului «Litoralul pentru Toţi» se implică, din păcate, doar patronatele din turism, tarifele de vânzare fiind de multe ori sub costurile de exploatare. Deşi nu există nici un suport din partea autorităţilor cu privire la reducerea taxelor aferente programului, acesta continuă, fiind văzut de noi ca o obligaţie morală faţă de românii care aşteaptă să se înscrie în fiecare ediţie, pentru a profita de un sejur pe litoral la tarife scăzute”, declară Dragoş Răducan, vicepreşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

Turiştii care cumpără acest pachet beneficiază de un voucher de atracţii. Cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa, şi în septembrie turiştii pot vizita gratuit mai multe obiective turistice din judeţ: Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Muzeul de Artă, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Muzeul de Artă Topalu, Cetatea Adamclisi, Cetatea Histria.

“Programul «Litoralul pentru toţi» se află la cea de-a 15-a ediţie ca program tradiţional în care patronatele hoteliere şi cel al agenţiilor de turism şi-au dat mâna în vederea atragerii turiştilor în perioada de extrasezon pe litoralul românesc, în condiţiile în care nici o altă destinaţie externă nu vine cu o ofertă atât de avantajoasă”, declară Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

Şase nopţi de cazare

Tarifele maximale propuse pentru oferta specială de şase nopţi de cazare (TVA inclus 9%)/persoană, pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie sunt:

*205 lei / 6 nopţi / persoană în hotel 1* fără mic dejun

*235 lei/ 6 nopţi / persoană în hotel 2* fără mic dejun

*265 lei/ 6 nopţi / persoană în hotel 3* fără mic dejun

*315 lei / 6 nopţi / persoană în hotel 2* cu mic dejun

*425 lei / 6 nopţi / persoană în hotel 3* cu mic dejun

*485 lei / 6 nopţi / persoană în hotel 4* cu mic dejun

*605 lei / 6 nopţi / persoană în hotel 5* cu mic dejun

All inclusive

Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de cinci nopţi/persoană, care asigură toate cele trei mese – servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă, ajung până la:

*Hotel 3* ALL INCLUSIVE: 765 lei / 5 nopţi/ persoană

*Hotel 4* ALL INCLUSIVE: 875 lei / 5 nopţi/ persoană

*Hotel 5 *ALL INCLUSIVE: 985 lei / 5 nopţi/ persoană

Staţiuni

Pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru această ediţie (sejur şase nopţi/persoană) ajung până la:

*159 lei / 6 N / pers. Hotel 1* fără mic dejun

*179 lei/ 6 N / pers. Hotel 2* fără mic dejun

*199 lei / 6 N / pers. Hotel 3* fără mic dejun

*269 lei / 6 N / pers. Hotel 2* cu mic dejun

*329 lei / 6 N / pers. Hotel 3* cu mic dejun

*379 lei / 6 N / pers. Hotel 4* cu mic dejun

*469 lei / 6 N / pers Hotel 5 * cu mic dejun


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine