2019-12-13 15:07

Liviu Marian Pop se întoarce la Ministerul Educației Naționale

 |  00:00
Liviu Marian Pop se întoarce la Ministerul Educației Naționale

Fostul ministru al Educației Naționale, Liviu Marian Pop, se întoarce la minister de data aceasta în calitate de secretar de stat. El a fost numit în funcție printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu.

De asemenea, prim-ministrul Grindeanu a decis să o elibereze pe Monica-Cristina Anisie din funcția de secretar de stat la Ministerul Educației Naționale. Totodată, Grindeanu i-a eliberat, la cerere, pe Valentin-Sorin Costreie și pe Laurențiu-Dănuț Vlad, din funcțiile de secretari de stat la Ministerul Educației Naționale.

Pe de altă parte, premierul Grindeanu l-a revocat pe Marcel-Dumitru Miclău din calitatea de membru al Consiliului de administrație și din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

Totodată, Sorin Grindeanu a decis să o numească pe Cristiana Barbu în calitatea de membru al Consiliului de administrație și în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al ANOFM. Aceste decizii au fost publicate, joi, în Monitorul Oficial.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-06Parerea ta...

LICHEAUA BOLSEVICA.
06 Ian 2017

Acest individ care a tradat miscarea sindicala din invatamant pentru scaunul de parlamentar al organizatiei mafiote p.s.d. s-a remarcat prin gestul de afi un aparator consecvent al plagiatului ordinar facut de premierul penal de trista amintire. Este un incompetent, slugarnic ,si un YES MAN desavarsit pentru a -si mentine locul caldutz de TRANTOR BUGETAR.
HALT
06 Ian 2017

ASA SUNT TOTI SINDICALISTII. CE EXEMPLU MAI BUN DECAT CIORBEA ?ASTIA SE LASA F----I IN C-R PENTRU DOI LEI SI O VAND SI PE NEVASTA-SA PENTRU UN POST CALDUT.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray