2020-06-05 10:15

Localitate din Sălaj, izolată din cauza unei viituri

 |  15:01
Localitate din Sălaj, izolată din cauza unei viituri

Accesul în localitatea Poiana Onții - comuna Cristolț, din judeţul Sălaj, nu mai este posibil, după ce o viitură a distrus marți singurul pod rutier ce lega acest sat de centrul comunei.

Primarul comunei Cristolț, Ioan Cheșeli, a declarat că precipitațiile au cauzat probleme și pe drumurile comunale.

"Ca urmare a ploii torențiale de marți, a fost distrus podul din șapte tuburi de pe drumul comunal din localitatea Cristolț, zona Tilie, fiind întreruptă circulația cu satul Poiana Onții și o parte din localitatea Cristolț, respectiv a fost afectată infrastructura rutieră, fiind spălate și pârâiate 10,2 kilometri de drum comunal și 6,5 kilometri de ulițe. La Poiana Onții trăiesc circa 70 de persoane, iar în Cristolț e vorba de câteva gospodării", a precizat primarul Ioan Cheșeli, potrivit Agerpres.

Prefectul Marin Nițu a afirmat, la rândul său, că a luat cunoștință de problema de la Cristolț, care se repetă periodic când sunt precipitații mai importante.

"Am luat legătura cu Cristian Crișan, directorul de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Sălaj și l-am rugat să trimită în zonă utilaje care să rezolve problema podului, pentru a asigura din nou accesul către Poiana Onții", a precizat prefectul. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-25

In legatura cu acest articol...

ANM: Cod portocaliu şi galben de ploi, furtuni şi vânt puternic. Zonele vizate!
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine