2020-05-29 04:06

Locuri de muncă pentru specialişti. Un producător auto, un retailer şi o platformă online fac angajări serioase

 |  21:01
Locuri de muncă pentru specialişti. Un producător auto, un retailer şi o platformă online fac angajări serioase

P24

Uzina Dacia-Renault recrutează pentru Bucureşti şi Mioveni personal calificat, iar lanţul de magazine Lidl caută oameni pentru posturile de responsabil construcții și responsabil expansiune. Anunţurile celor doi angajatori sunt o raritate mai ales pentru această perioadă a anului, mai ales că job-urile căutate sunt din categoria muncii de birou şi de conducere.

Renault anunţă că recrutează specialiști în Bucureşti, dar şi la uzina din Mioveni, pentru 40 de joburi. Potrivit capital.ro, persoanele care urmează să fie selectate vor lucra atât la uzină, cât şi la birourile companiei din Capitală. Renault este interesat să angajeze un specialist marketing online. Condiţiile de de accesare a acestui post se referă la existenţa unei experiențe de cel puțin trei ani de muncă în domeniu. Alte cerinţe sunt: studii superioare economice sau de marketing, o bună cunoaștere a limbilor engleză și franceză, cunoștințe de comunicare, aptitudini de negociere și o bună utilizare a aplicațiilor informatice. Printre responsabilitățile specialistului de marketing online se numără gestionarea conceperii, realizării și actualizării oricărui site promoțional care face parte din planul de comunicare și marketing, dar și propuneri periodice privind evoluția site-ului dacia.ro și a celorlalte site-uri ale mărcii. Dacia-Renault face angajări şi pentru postul de analist economic. Candidații interesați trebuie să aibă o experiență într-un job similar de peste șase luni, studii superioare în domeniul tehnic sau economic, cunoștințe avansate de limba franceză, cunoștințe avansate de Excel, precum și abilități de lucru în echipă, proactivitate, orientare către client.

Grupul Renault caută specialiști şi în alte domenii, cum ar fi: dezvoltator de aplicații în VBA (junior), controlor de gestiune supply chain, organizator procese logistice, expert diagnostic automobil, manager vânzări flote, statistician etc.

Grupul Renault caută să formeze personal din rândul tinerilor. La cele circa 40 de joburi puse scoase la concurs se adaugă alte 50 de posturi de stagiari în cadrul programului de stagii “Drive Your Future”. Acest program se adresează studenților sau persoanelor aflate la începutul carierei și vizează departamente precum Auto/Echipamente, Controlul calității, Inginerie, Producție, Service/Reparații, Specialiști/Tehnicieni.

Lanţul de magazine Lidl, în plină expansiune

Se pare că retailer-ul Lidl are gânduri să se dezvolte şi anunţă angajări pentru București, pe posturile de responsabil construcții și responsabil expansiune. Candidatul ideal pentru acest post este absolvent al unei facultăţi politehnice, are minimum doi ani experienţă relevantă de muncă, foarte bune abilităţi de organizare şi planificare, abilităţi de comunicare, vorbeşte fluent limba engleză, are calităţi manageriale în dezvoltarea unui proiect, cunoştinţe de Autocad, de MS Office, are permis de conducere categoria B şi disponibilitatea de a călători în ţară.

Pentru postul de responsabil expansiune în Bucureşti, se cere multă seriozitate, bună organizare, comunicativitate şi flexibilitate. Candidatul trebuie să fie absolvent de facultate, să vorbească fluent engleza, să aibă permis de conducere categoria B, capacitate mare de muncă şi rezistenţă la stres. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care vorbesc limba germană.

Olx.ro se extinde

Platforma de anunţuri online olx.ro îşi dezvoltă afacerea şi îşi extinde echipa, oferind şase noi locuri de muncă în departamentele marketing, vânzări şi resurse umane. Cele şase posturi sunt: Advertising Traffic Manager, Cars Category Manager, HR Manager Romania, Real Estate Category Manager, Real Estate Sales Consultant, Senior Marketing Specialist.  Aplicaţiile pot fi trimise până la finalul anului, prin accesarea site-ului www.joinolx.com.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine