2020-01-24 07:35

Ludovic Orban, ANUNȚ de ultimă oră despre PENSIILE românilor. Ce se va întâmpla

 |  19:44
Ludovic Orban, ANUNȚ de ultimă oră despre PENSIILE românilor. Ce se va întâmpla

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, joi, că Legea pensiilor este în vigoare şi ea va fi respectată ca atare de noul guvern.

„Este o lege în vigoare. Orice lege care este în vigoare trebuie respectată de guvern. Nu ne stă în fire, ceea ce au făcut guvernele anterioare, în special în ultimii trei ani de zile, să fie primii care încalcă legea. Vă readuc aminte că pensiile trebuiau indexate într-un alt sistem, printr-o lege a pensiilor, cu 50% din creşterea salariului mediu brut plus compensarea integrală a indicelui de creştere a preţurilor de consum, rata inflaţiei, la începutul anului. Ăla era sistemul predictibil, în care ştia orice bunic şi părinte, orice om aflat la pensie cu cât îi creşte pensia la începutul anului. Sistemul ăsta introdus de ei, sigur, a bulversat complet, dar, este o lege în vigoare, este o lege promulgată de preşedintele Iohannis şi o lege pe care vrem să o aplicăm”, a afirmat Orban, întrebat cum va acţiona pentru a aplica prevederile din Legea pensiilor.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, le-a prezentat joi colegilor din Biroul Național documentul pe care îl va depune la Parlament și care conține măsurile pe care le are în vedere în situația în care guvernul său va fi învestit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-24Parerea ta...

20-20 ADIO PSD
24 Oct 2019

Oamenii din Romania erau alimentați de regimul PSD un regim comunist opresiv, care dorea să ia de la ei tot ceea ce romanii considerau important - cultura, tradițiile, locurile de munca chiar și religia lor.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray