2020-08-11 17:05

Luni și marți, restricții de trafic în București

 |  12:03
Luni și marți, restricții de trafic în București

Pentru desfășurarea diverselor evenimente de comemorare a eroilor martiri ai Revoluției din 1989, luni și marți șoferii bucureșteni vor întâmpina din nou dificultăți în trafic.

Luni, începând cu ora 10,00, la Cimitirul Eroilor Revoluţiei vor avea loc o depunere de coroane şi o ceremonie religioasă, cu restricţionarea circulaţiei între orele 8,45 - 10,30 pe Calea Şerban Vodă, de la Şos. Olteniţei şi până la strada de legătură dintre Calea Şerban Vodă şi Şos.Viilor.

De asemenea, de la ora 12,30, în Piaţa Universităţii va avea loc o altă ceremonie, motiv pentru care circulaţia va fi restricţionată între orele 11,30 şi 14,30 pe Bd. Nicolae Bălcescu, între Piaţa Universităţii şi str. Batiştei (sensul de mers către Piaţa Romană) şi banda IV a sensului spre Piaţa Universităţii, între str. Batiştei şi Piaţa Universităţii, precum şi banda I de circulaţie, între str. Batiştei şi str. Dem. I. Dobrescu, sensul către Piaţa Romană.

Traficul rutier în Piaţa Romană va fi restricţionat în intervalul 13,15 - 13,45, cu intermitenţe, pe durata ceremonialului şi depunerii de coroane la Troiţă.

Între 16,00 şi 16,15, în Piaţa Universităţii, la crucea de piatră din scuarul Bulevardului Nicolae Bălcescu, se va desfăşura o ceremonie de depuneri de coroane şi jerbe de flori, urmată de activităţi de omagiere şi proiectare a unor imagini de la evenimentele din Decembrie 1989 în zona Fântânii de la Arhitectură. Traficul va fi restricţionat numai pe momentul traversării spre şi de la locaţiile menţionate mai sus.

Marţi, de la ora 9,00, în Piaţa Revoluţiei va avea loc o depunere de coroane. Restricţiile de trafic vor fi impuse între orele 7,30 şi 10,00 pe Calea Victoriei, între Str. Dem I. Dobrescu şi Biserica Kretzulescu (banda de lângă pista pentru biciclişti).

Alte ceremonii vor fi la Radiodifuziunea Română, cu restricţionarea traficului rutier între orele 9,30 - 11,00 pe str. G-ral Berthelot, iar de la ora 11,00, în faţa Televiziunii Române (la Troiţă), unde nu se va circula între orele 10,30 şi 12,00 pe Calea Dorobanţilor, banda I, între Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Dorobanţilor.

Brigada Rutieră a Capitalei le solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri prezenţi în zonele menţionate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz