2020-04-09 04:54

MAE, precizări despre românii suspecţi de CORONAVIRUS, aflaţi pe vasul Diamond Princess, din Japonia

 |  18:44
MAE, precizări despre românii suspecţi de CORONAVIRUS, aflaţi pe vasul Diamond Princess, din Japonia

Ministerul Afacerilor EXterne a oferit detalii despre situația românilor aflați pe vasul de croazieră Diamond Princess, aflat în portul Yokohama din Japonia. Doi dintre romani au dost depistati cu Coronavirus.

"Prin intermediul mecanismului european de protecție civilă, în cursul zilei de astăzi, o aeronavă italiană va asigura transferul unui grup de cetățeni europeni care se află pe vasul Diamond Princess către Uniunea Europeană. 

Până la acest moment, 6 cetățeni români (2 pasageri și 4 membri ai echipajului) și-au exprimat dorința de a reveni în țară. În prezent, procedurile de testare suplimentară a cetățenilor europeni care vor fi îmbarcați sunt în curs de derulare.

Ambasada României la Tokyo este în contact atât cu cei șase cetățeni români pentru facilitarea demersurilor în vederea transferului, cât și cu ceilalți cetățeni români care se află în continuare pe vas", a transmis MAE printr-un comunicat. 

Starea de sănătate a celor doi cetățeni români internați în urma testării pozitive cu COVID-19 este în continuare bună, a mai precizat MAE. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-20Parerea ta...

OMUL CU COASA
21 Feb 2020

Ferească-va bunul Dumnezeu de lucrul inteligent, acela făcut de mântuială.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine