2020-08-04 20:18

Mai multe case şi gospodării din judeţul Constanţa, au fost grav afectate de ploile abundente din ultimele ore

 |  08:25
Mai multe case şi gospodării din judeţul Constanţa, au fost grav afectate de ploile abundente din ultimele ore

Mai multe case şi gospodării din judeţul Constanţa au fost grav afectate în urma ploilor abundente din ultimele ore. Apa s-a infiltrat în pereţi, motiv pentru care unele locuinţe sunt în pericol de prăbuşire.

Autorităţile au decis evacuarea familiilor care se află în pericol.

Prefectura Constanţa a precizat, într-un comunicat de presă, că în urma precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore în judeţul Constanţa, mai multe locuinţe au fost afectate de apa care a pătruns în gospodării.

În oraşul Cernavodă doi pereţi ai unei locuinţe din chirpici au fost serios afectaţi, reprezentanţii Primăriei fiind prezenţi la faţa locului pentru evaluarea pagubelor. De asemenea, în satul Pietreni, comuna Deleni, unul dintre pereţii unei case de chirpici s-a dărâmat, iar o anexă a gospodăriei a fost dărâmată complet. Având în vedere condiţiile date, reprezentanţii autorităţilor locale au luat decizia mutării familiei la rude.

În satul Şipote, o casă este în pericol de prăbuşire în urma infiltraţiilor, iar familia a fost mutată la rude.

De asemenea, în localităţile Valu lui Traian şi Saligny două curţi şi anexele gospodăreşti au fost inundate, autorităţile intervenind cu pompe pentru evacuarea apei.

În comuna Oltina, o persoană a fost mutată din locuinţa sa, avariată în urma infiltraţiilor. Totodată, la Oltina, subsolul şcolii a fost inundat, reprezentanţii Primăriei intervenind pentru scoaterea apei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz