2020-07-08 18:16

Mai multe porturi din judeţul Constanţa, închise din cauza vântului extrem de puternic

 |  07:32
Mai multe porturi din judeţul Constanţa, închise din cauza vântului extrem de puternic

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a anunţat că mai multe porturi din judeţul Constanţa au fost închise, luni seară, din cauza vântului extrem de puternic.

Potrivit sursei citate, luni seară, începând cu ora 19.00, a fost închis portul Midia, din cauza vântului puternic. Totodată, tot din cauza vântului care suflă cu putere, începând cu ora 20.30, au fost închise traficului fluvial şi porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 20 de judeţe din nordul, centrul, estul şi sud-estul ţării, valabilă în intervalul luni după-amiază - marţi seară, perioadă în care vor fi ploi, lapoviţă şi ninsori, iar vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de peste 50-60 de kilometri pe oră.

Printre judeţele vizate de avertizarea ANM se numără şi Constanţa.

"În intervalul menţionat, în regiunile estice şi sud-estice vor fi precipitaţii sub formă de ploaie şi trecător lapoviţă sau ninsoare, iar vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de peste 50-60 km/h. Cantităţile de apă vor depăşi local 20-25 l/mp, iar în judeţele Galaţi, Brăila, Tulcea şi Constanţa, pe arii restrânse, 40-50 l/mp", se arată în avertizarea ANM. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz