2019-12-13 15:38

Managerul Spitalului Colentina, DEMIS de primarul Gabriela FIREA. Motivul e INCREDIBIL

 |  09:45
Managerul Spitalului Colentina, DEMIS de primarul Gabriela FIREA. Motivul e INCREDIBIL

Florentin Dincă

Primarul general Gabriela Firea l-a demis luni dimineaţă pe managerul Spitalului Colentina din Capitală, Bogdan Andreescu, pe motiv că, din cauza acestuia, duminică pacienţii au stat în frig în saloane.

UPDATE 12.39 Directorul medical al Spitalului Clinic Colentina, Dana Gabriela Ionescu, o contrazice pe Gabi Firea şi spune că saloanele nu au fost încălzite duminică din cauza unei avarii , iar vina aparţine RADET, şi nu spitalului. "A fost o avarie, dar care nu ține de spitalul nostru, ci de RADET. Au venit echipele pentru a remedia situația. Sunt și acum prezente în curte. Din câte știu, s-a remediat în decurs de câteva ore. Avem un punct termic al RADET în curtea spitalului care este comun cu Institutul Matei Balș. Pot să spun că este în proprietatea și exploatarea Institutului Matei Balș", a spus Ionescu, conform Agerprers.

"Unii fac ce ştiau de dinainte, nu mai merge. Astăzi l-am demis pe managerul Spitalului Colentina. Mâine, dacă se dovedeşte că şi alt manager nu îşi îndeplineşte obligaţiile faţă de cetăţeni, pleacă acasă, cum a plecat şi directorul RATB", a spus Firea, la Comandamentul de iarnă convocat luni dimineaţă la Primăria Capitalei.

Ea a susţinut că există motive întemeiate de nerespectare a contractului de management de către directorul Spitalului Colentina. Potrivit Gabrielei Firea, duminică, jumătate de zi pacenţii internaţi la Spitalul Colentina au stat în frig. "Nu era o problema de la RADET, ci o problema internă legată de lipsa de management, de inexistenţa unei revizii şi de o tratare superficială a actului managerial", a mai susţinut Gabriela Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-09Parerea ta...

UN ALT MANAGER
09 Ian 2017

DOMNILOR AVETI PARGHII DE REVOLTA. IN PRIMUL RAND INSTANTA . ORICUM PSD-UL VA RADE TOT CE NU E PSD -IST. VA FI CEA MAI MARE PRIGONIRE A CELOR CARE NU SUNT PSD-ISTI SAU NU SUNT DE NICIO CULOARE POLITICA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray