2020-07-04 11:34

Mapn vine cu precizări despre acordarea gradului de general pentru Gabriel Oprea

 |  22:13
Mapn vine cu precizări despre acordarea gradului de general pentru Gabriel Oprea

Acordarea gradului de general de brigadă colonelului Gabriel Oprea s-a făcut cu respectarea reglementărilor şi a procedurilor interne ale Ministerului Apărării Naţionale, se arată într-un comunicat al MApN.

Conform sursei citate, Comisia de analiză a îndeplinirii condiţiilor legale pentru acordarea gradului de general de brigadă colonelului Gabriel Oprea şi-a finalizat activitatea şi a prezentat concluziile.

"Comisia a procedat la examinarea riguroasă a tuturor actelor pe care s-a întemeiat propunerea şi decizia de acordare a gradului de general de brigadă colonelului Gabriel Oprea, precum şi a reglementărilor aplicabile în această materie în anul 2001, concluzionând că aceasta s-a făcut cu respectarea acestora din urmă şi a procedurilor interne ale Ministerului Apărării Naţionale. S-a constatat, astfel, că au fost îndeplinite două din cele trei condiţii prevăzute la art. 1081 din Statutul cadrelor militare, cele privind funcţia avută şi studiile absolvite", se spune în comunicat.

În ceea ce priveşte îndeplinirea celei de-a treia condiţii din acelaşi articol, cea referitoare la aprecierea cu cel puţin calificativul "Foarte bun" în ultimul an de activitate, comisia a constatat că, de la data rechemării în activitate, 15 februarie 2001, la data analizării în comisia de selecţie, ofiţerul nu avea întocmită o astfel de apreciere de serviciu, aceasta fiindu-i întocmită la data de 24.01.2002, în conformitate cu prevederile legale în vigoare la acea dată, se mai arată în comunicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-07Parerea ta...

OSAMA BIN LADEN IZMENE
07 Noi 2016

ATI AVUT NEVOIE DE EL EXACT INAINTE DE 11SEPTEMBRIE SI L-ATI REACTIVAT>>>>>EXACT CAND "FRATELE" 666ITZARESCU-ESCROCHERESCU666 PRIMSE ORDIN DE ZI PE UNTATE SA FALIMENTEZE URGENT TOATE BANCILE ROMANESTI INAINTE DE 11SEPTEMBRIE SI SA TRMITA BANII SI LINGOURILE DE AUR LA LONDRA>>>>DUPA MINERIADA L-ATI LASAT SA FURE SI EL NISTE AVERI KUSHER....CEVA TERENURI HOTELURI RESTAURANTE CU COCOS SI BITTNER>>>BA BAIETI.....MULTE ZILE NU MAI AVETI....SERIOS VA ZIC.....GENERALI NE-GENERALI....IZMENARI BANCHERI SAU ORICE ALTCEVA........LA PUSCARIE CU VOI.....V-A PICAT ORICE FEL DE IMUNITATE
ANONIM
08 Noi 2016

GENERAL IZMENAR DE BRIGADA. CE. MARI. BATALII. A. CONDUS. OPREA GURA DE IZMANA. ASTA. ? SUNT. FOARTE MULTI. CARE AU. LUAT. GRADE. PE. NEMERITATE. SI. SE. BUCURA. DE. PENSII. NESIMTITE. PE. SPINAREA. OAMENILOR. ONESTI. SI. CINSTITI. DIN. MEDIUL. PRIVAT
SOCRATE
09 Noi 2016

Impotriva firii si a normalitatii in Ro nr celor cu grade superioare este mai mare decat a celor cu grade inferioare. Gradele superioare trebuie sa respecte valoarea unei ponderi.Gradul de general (chestor) trebuie sa se acorde, dupa ce persoana in cauza a primit avizul Corpului Profesional in domeniul respectiv si pentru merite dovedite, pe baza unei lucrari stiintifice realizate intr-un domeniu, numai dupa implinirea virstei de 45 de ani cand ofiterul are acumulata suficienta experienta (exceptie facind cei care au rezultate remarcabile in activitatea profesionala -incriminarea crimei organizate sau marii coruptii- si virsta de peste 35 de ani). Examenul trebuie sustinut in fata unei comisii formata de 9 membrii proveniti din institutii fundamentale ale statului (Academia Romana, Curtea Constitutionala, OSIM, CSM, Universitati, etc.) astfel nu mai putem vedea tot felul de tampiti cu grade de general.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz