2019-10-16 07:41

Marcel Ionel Lepa, operat sub paza trupelor speciale, care asigură protecţia personalului. Criminalul fusese împuşcat

 |  12:35
Marcel Ionel Lepa, operat sub paza trupelor speciale, care asigură protecţia personalului. Criminalul fusese împuşcat

Marcel Ionel Lepa, bărbatul care l-a împuşcat mortal pe poliţistul Cristian Amariei, a fost operat la Spitalul Municipal Timişoara, marţi, sub supravegherea trupelor speciale de la SIAS, care vor asigura inclusiv protecţia personalului medical pe toată durata internării.

"Pacientul a ajuns la noi într-o stare stabilă, rănile provocate de cele două proiectile care au ajuns în corpul său nu au afectat nervi sau vase de sânge sau organe care să pericliteze starea de sănătate. Ambele cartuşe au penetrat unul mâna, altul toracele, fără orificiu de ieşire şi au fost recuperate şi să se facă o expertiză balistică. Acum se închid inciziile. În mod normal, rănile provocate de proiectile, nefiind cu potenţial letal, dar stând două-trei zile în corp, există un potenţial infecţios care sunt risc de septicemie şi pentru aceasta va sta două-trei zile la noi", a declarat presei, şeful Clinicii de Chirurgie toracică a Spitalului Municipal Timişoara, Ovidiu Burlacu.

Managerul spitalului, Olimpia Oprea, a adăugat că, fiind vorba despre un infractor periculos, acesta este sub paza celor de la SIAS.

"Va fi preluat în jurul orei 13,00 de o echipă din Timişoara, care va rămâne două-trei zile în spitalul nostru pentru paza lui şi protecţia personalului nostru. Va fi dus într-un salon singur", a afirmat Olimpia Oprea.

Marcel Lepa a fost capturat de poliţişti, marţi dimineaţa, în localitatea Remetea Mare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-04Parerea ta...

KATY
05 Iun 2019

pai il mai si duceti la spital pe Marcel Lepa, dupa ce a impuscat un om, omorati-l, impuscati-l si pe el, ca asa merita
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Săracii bogaţi din Parlament Proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari a fost aprobat recent, iar dacă legea va intra în vigoare, un ales cu un mandat va primi o indemnizaţie de aproximativ 1.550 de lei, iar cei cu minimum trei mandate ar câştiga aproximativ 4.600 de lei. Cifre fabuloase în comparaţie cu o pensie de CAP a unui român care şi-a rupt spatele şi mâinile ani de-a rândul pe câmpurile patriei, în praf şi sub soare dogoritor. Acest aspect, la fel ca altele similare, n-a contat pentru cei 303 de senatori şi deputaţi, care au format front comun pentru ca standardul lor de viaţă să rămână satisfăcător peste ani şi ani
17 Iun 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray