2020-07-11 17:40

Marcel Vela, declarație șocantă! Dosar penal dacă ai strănutat și nu ai mască

 |  12:31
Marcel Vela, declarație șocantă! Dosar penal dacă ai strănutat și nu ai mască

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat într-un interviu pe YouTube că o persoană care intră la metrou fără mască și strănută s-ar putea alege cu dosar penal, comportamentul putând contribui la răspândirea coronavirusului.

„La toate gurile de metrou o sa avem și oameni de ordine. Puteți suna instant la 112 (dacă vedeți pe cineva în metrou fără mască - n.red.). Dacă nu are mască și strănută poate avea dosar penal. A avut un comportament care s-a încadrat în zona penalului și a contribuit la răspândirea bolilor cu bună știință. Adică a și strănutat și n-a avut nici mască.

Noi nu intrăm în cazarmă, vom apăra cetățenii. Vom fi prezenți în stradă și vom avea și masuri coercitive pentru fiecare faptă. Am găsit formula parlamentară pentru a nu intra în conflict", a afirmat Vela intr-o discutie pe canalul de YouTube al lui George Buhnici.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-12Parerea ta...

BIG BROTHER
12 Mai 2020

Sistemul camerelor de supraveghere va fi astfel implementat, obligatorie si de o necesitate maxima in fiecare oras, sat, comuna. ( Întărirea afirmației in apărarea strănutatului )
CIOBAN
12 Mai 2020

Asa este cind dai putere la noua democratie stradala . Te urmareste si in pat cind faci copii , cu televizorul deschis . Daca dai un pirt , ramine fara dinti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz