2020-07-11 18:24

Marcel Vela vine cu noi precizări: ”Nu vine nimeni cu IZOLETA la metrou”

 |  23:09
Marcel Vela vine cu noi precizări: ”Nu vine nimeni cu IZOLETA la metrou”

Ministrul Afacerilor Interne revine cu noi precizări după știrea care a făcut mare vâlvă în presa de marți. Marcel Vela susținea că oamenii pot suna la 112 dacă cineva fără mască strănută în metrou.

”Știrea cu dosare penale la metrou a fost trunchiată din greșeală, nu cred că e rea intentie, au fost preluate informatii de media si s-au rostogolit astazi. Era vorba despre cineva infectat cu masca, a stranutat in metrou cu masca data jos, nu vine nimeni cu izoleta la metrou, nu se fac dosare penale, era vorba despre persoane infectate, nu era un raspuns paralel cu realitatea” a precizat Marcel Vela la Antena3.

Ministrul de Interne a adăugat și noi lămuriri privind declarațiile pe propria răspundere:

”Rămânem pe varianta declarației scrise, vom decide in aceasta saptamana. Ideea e că această declarație va cuprinde în formularul ei puncte pentru a fi marcate compatibile cu regulile de deplasare în afara localității, reguli pe care noi le-am anunțat de sâmbătă, prin care oamenii pot să se deplaseze în afara localității pentru patru motive prevăzute în tot ce înseamnă excepții la unele restricții de deplasare” a adăugat ministrul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz