2019-11-18 06:28

Marius Budăi, anunţ de ultimă oră despre recalcularea pensiilor

 |  11:04
Marius Budăi, anunţ de ultimă oră despre recalcularea pensiilor

Marius Budăi a anunțat la România TV că 37 de mii de pensionari și-au primit deja pensiile mărite acasă, iar alți 36 mii de pensionari urmează să primească pensia recalculată în perioada imediat următoare.

"Suntem acum cu 40 de mii de dosare recalculate si 40 de mii de decizii trimise acasa catre pensionarii nostri si 37 mii in total sunt puse in plata.

De la 30 de mii aproximativ pana la 36 de mii vor primi in perioada imediat urmatoare si diferentele de bani acasa. Activitatea continua, dinamica este in miscare. Mai avem multa treaba, lucram pe trei paliere, unul pe programul informatic facem sortarea informatica a dosarelor, se merge in arhiva si se ia dosar cu dosar, se ajunge la inspector, se ia fila cu fila si se stabileste daca se incadreaza in limitele recalcularii. Ulterior se trece la calculul efectiv", a declarat Marius Budai.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-27Parerea ta...

CURIOSITY
27 Apr 2019

Va rog frumos sa publicati un articol despre istoria cresterii varstei de pensionare si a stagiilor de cotizare in Romania ! MULTUMIRI anticipate !
ANONIM
28 Apr 2019

Se pisa si asta pe la toate colturile , la fel ca Ursoica Olputa inca 2 ani . Muncitorul muncea 180 ore pe saptamina . Acum se face ca munceste la stat 96 ore si puima de vacanta , 56 zile aniversare pe an
CONSTANTIN
29 Apr 2019

Prin minciunile tot repetate ,este um ticalos!!! Cine ii apreciaza ,prestatia ???Do0ar clica de penali!!Grija mare cum votati la europarlamentare !!!!!!!!!!!!!
VALI
30 Apr 2019

Băi amețitule, aveți de recalculat 100.000 dosare din totalul de 5,5 milioane. În aproape 7 luni ați reușit să emiteți decizii de recalculare pentru o treime. Mai aveți 5 luni până la termenul fixat prin lege să emiteți restul de 2/3 decizii. Veți reuși? Oricum, numărul de pensii recalculate va fi de sub 2%, deci un număr infim, dar reclama, să nu-i zic gălăgia, este mare. Precum găina când face ouă, așa și voi, să știe lumea că munciți.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray