2020-05-31 13:15

Marți, unele școli rămân închise din cauza zăpezilor

 |  15:37
Marți, unele școli rămân închise din cauza zăpezilor

Ministerul Educației a informat, luni, că toate scolile din Bucuresti și judetele Ilfov si Galati se deschid marți, în timp ce unele unitati de invatamant din alte cinci judete vor ramane inchise.

"In urma deciziilor luate de colegiile prefecturale judetene, marti, 19 ianuarie 2016, cursurile vor fi reluate in toate unitatile de invatamant preuniversitar din municipiul Bucuresti si din judetele Ilfov si Galati", se arata intr-un comunicat de presa transmis de Ziare.com.

Cursurile se vor relua si in judetul Giurgiu, cu exceptia institutiilor de invatatamant de pe raza localitatilor Gogosari, Putineiu si Schitu. In judetul Ialomita vor fi redeschise toate scolile din mediul urban. In judetul Dambovita vor functiona toate scolile, mai putin cele din localitatile Pucioasa, Vulcana-Pandele, Doicesti si Branesti. In judetul Olt, opt unitati de invatamant raman inchise. In judetul Vaslui cursurile vor fi reluate in toate scolile din mediul urban si, partial, in cele din mediul rural.

Anuntul Ministerului Educatiei vine dupa ce toate scolile din Bucuresti si sapte judete au fost inchise luni, din cauza zapezii, in timp ce in noua judete cursurile au fost suspendate partial.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine