2019-12-06 05:22

Mărţişoare şi sfaturi despre siguranţa rutieră. Acţiune OMNIASIG în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Direcţia Rutieră

 |  18:50
Mărţişoare şi sfaturi despre siguranţa rutieră. Acţiune OMNIASIG în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Direcţia Rutieră

OMNIASIG Vienna Insurance Group și Inspectoratul General al Poliţiei Române – Direcţia Rutieră vor organiza, pentru al cincilea an consecutiv, o campanie de Mărțișor. Ca în fiecare an, pe data de 1 martie, doamnele şi domnişoarele surprinse în trafic vor primi din partea reprezentanţilor IGPR – Direcţia Rutieră și OMNIASIG VIG câte un Mărţişor, dar şi sfaturi despre siguranţa în trafic. Acțiunea se va desfășura la nivel national, în cele mai importante intersecţii din toate orașele reședință de județ.

”Ne face plăcere să continuăm tradiția începută acum cinci ani împreună cu IGPR – Direcţia Rutieră, de a întâmpina doamnele și domnișoarele în trafic, pe 1 martie, cu un mărțișor și câteva sfaturi despre siguranța rutieră care este atât de importantă. Le dorim pe această cale o primăvară frumoasă și lipsită de incidente”, a declarat Mihai TECĂU, Preşedinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este una dintre cele mai mari şi mai stabile companii de asigurări generale din România, având un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă. OMNIASIG VIG este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi in Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări. VIG are o experienţă de 190 de ani în domeniul asigurărilor. Având aproximativ 23.000 de angajaţi, Vienna Insurance Group este lider incontestabil pe principalele pieţe unde îşi desfăşoară activitatea. Grupul se bucură de o poziţionare excelentă, care îi permite să valorifice oportunităţile de creştere pe termen lung, într-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotată dintre emitenţii care fac parte din ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat la Bursa din Praga.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray