2020-08-09 12:52

Mașinile parcate neregulamentar ar putea fi ridicate din nou

 |  17:28
Mașinile parcate neregulamentar ar putea fi ridicate din nou

Maşinile parcate sau oprite neregulamentar ar putea fi ridicate din nou dacă Ministerul de Interne nu va adopta, în termen de 30 de zile, normele corespunzătoare legii.

Conform deciziei Curții de Apel București, Ministerul de Interne are la dispoziție 30 de zile, din momentul în care decizia rămâne definitivă, să elaboreze procedurile de ridicare a mașinilor oprite sau staționate ilegal pe carosabil. Ulterior, Guvernul are la dispoziție alte 30 de zile pentru elabora regulamentul de ridicare.

Deocamdată, decizia nu este definitivă, dar Primăria Sectorului 1 cere punere în aplicare a acesteia de îndată. Pe 25 mai 2015, ridicarea mașinilor a fost supendată în sectorul 1, după ce instanța supremă a decis că nu este de competența consiliilor locale să decidă astfel de măsuri.

Primăria Sectorului 1 a dat însă în judecată Guvernul și Ministerul Afacerilor Interne și, acum, a avut câștig de cauză în primă instanță, anunță Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-19Parerea ta...

PIRATU
20 Apr 2016

HOTII DE MASINI NU MAI AU CE FACE CU ECHIPAMENTELE DE FURAT MASINI DE PE STRADA . Ro este un popor de MAFIOTI si de SINICIGASI. In SECTORUL 1 SI 6 sunt cele mai dezvoltate MAFII in administratia publica. Cu ocazia alegerilor locale in BUCURESTI trebuie inlociti inclusiv portarii de la intrarea in primarii.
ADRIAN
20 Apr 2016

Excelent! Eu caut si 10 minute un loc de parcare pentru a nu o lasa aiurea sau dau 3-5 lei pt o ora de parcare, iar nesimtitii o lasa unde apuca, pe treceri de pietoni, in statii RATB etc. Felicitari! Un sofer civilizat.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz