2020-07-15 15:04

Mașinile RATB au întârziat anul acesta... o mie de ore!

 |  17:26
Mașinile RATB au întârziat anul acesta... o mie de ore!

Principala vină pentru întârzierile maşinilor RATB o au şoferii care parchează neregulamentar pe străzile capitalei. Nimic nu pare să-i tulbure nici că îi încurcă pe alţii, nici că au primit, în total, peste 30 de mii de amenzi. Din cauza lor, călătorii aşteaptă în staţii de 2, 3 ori mai mult decât ar fi normal.

Iar când nu parchează pe această bandă, mulţi şoferi de autoturisme se cred egali în drepturi cu cei care conduc autobuze. Şi folosesc banda specială după bunul plac.

Aşa se face că din cauza indisciplinei conducătorilor auto, RATB a  acumulat întârzieri record în primele nouă luni ale anului.

Calculele facute de experţii unui site internaţional de monitorizare a traficului arată că în Bucureşti, blocajele prelungesc cu peste 50 de minute durata deplasărilor zilnice cu maşina.

Potrivit unor statistici, anul trecut în Capitală erau înmatriculate aproape 1.200.000 de maşini. Ceea ce înseamnă aproape 455 de autovehicule la mia de locuitori. Dublu faţă de media din restul ţării


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-09Parerea ta...

ANONIM
09 Dec 2016

Mafia p.s.d.a refuzat sa puna in practica referendumul pentru 300 de parlamentari. Duminica sanctionatii la vot pe bolsevicii p.s.d.trimitzindu-i in tomberonul istoriei.
FLORINS
09 Dec 2016

Nimic despre vina soferilor RATB si a conducerii! Verificati la fiecare cap de linie si o sa gasiti 3-5 autobuze care stationeaza. Nu-si respecta programul afisat iar calatorii asteapta in statii minute in sir. Nimeni nu-i controleaza! Fiecare sofer stationeaza intre 5-12 minute la capat la fiecare cursa! Cat timp lucreaza are un asemenea sofer? In opinia mea sunt prea multe masini(soferi) care stationeaza fara rost si care pot fi redusi ca numar!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz