2020-08-08 06:30

Măsuri stricte de prevenție și protecție pentru clienții și angajații Registrului Auto Român

 |  15:14
Măsuri stricte de prevenție și protecție pentru clienții și angajații Registrului Auto Român

În această perioadă, specială din punct de vedere sanitar, Registrul Auto Român (RAR) a luat toate măsurile necesare pentru ca atât clienții, cât și angajații instituției, să se simtă în deplină siguranță. „Respectarea măsurilor de distanțare fizică este singura modalitate la îndemâna pentru a ne feri de contractarea virusului SARS-CoV-2”, consideră reprezentanții RAR.

Circuitul organizat al mașinilor care intră pe linia de verificări tehnice, cât și accesul persoanelor în spațiile pentru eliberarea actelor și casieriilor, sunt respectate cu strictețe. De asemenea, dezinfecția a intrat în rutina de zi cu zi a instituției.

„Noi purtăm măști de protecție când interacționăm cu dumneavoastră. Vă rugăm respectuos să faceți același lucru odată ce intrați pe poarta RAR. Este, de altfel, o condiție obligatorie pentru accesul în perimetrul reprezentanțelor Registrului Auto Român”, precizează RAR.

Clienții sunt invitați să respecte regula care impune prezența unei singure persoane în fiecare vehicul care intră în curtea RAR, accesul mai multor persoane într-o mașină fiind strict interzis.

„Intrarea nu este posibilă dacă nu purtați mască de protecție sau dacă temperatura care vă este scanată la intrare nu este corespunzătoare. În sediile noastre găsiți dezinfectant și vă rugăm să-l folosiți. Interacționați cât mai puțin cu personalul nostru. Vă stăm la dispoziție on-line și telefonic și vă asigurăm de promptitudine în oferirea de soluții la problemele pe care le întâmpinați”, asigură reprezentanții RAR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz