2020-04-10 00:04

Măsurile de PREVENIRE de urgență anunțate de Metrorex

 |  23:34
Măsurile de PREVENIRE de urgență anunțate de Metrorex

Metrorex va dispune în perioada următoare aplicarea unei serii de măsuri de prevenţie pentru prevenirea şi diminuarea riscurilor de contaminare cu coronavirus.

Printre măsuri se află dezinfecţia barelor de susţinere, butoanelor de deschidere a uşilor, precum şi amplasarea de afişe educative de informare a călătorilor.

″În trenurile de metrou se va efectua un program suplimentar de dezinfecţie a barelor de susţinere şi a butoanelor de deschidere a uşilor din interiorul acestora cu produse autorizate de Ministerul Sănătăţii. Acest program este aplicat în cadrul tuturor tipurilor de salubrizare, precum şi după executarea reviziilor. Mai mult, pentru informarea corectă a publicului călător, Metrorex va expune atât în staţiile de metrou, cât şi în trenuri, afişe educative de prevenţie a infecţiei cu Coronavirus. Din aceste afişe aflăm cum ne putem proteja pe noi înşine, dar şi pe cei din jurul nostru de o eventuală îmbolnăvire”, informează compania de transport, într-un comunicat de presă transmis, marţi, Agerpres.

Temerile legate de declararea unei pandemii de coronavirus erau tot mai mari luni, după creşterea bruscă a noilor cazuri de infecţii raportate în Iran, Italia şi Coreea de Sud, deşi China a relaxat restricţiile de deplasare în mai multe zone, inclusiv în Beijing, în contextul în care ratele noilor infecţii au scăzut.

Potrivit unei informări transmise, luni, de către Guvern printre măsurile recomandate în contextul noului tip de coronavirus se află spălatul des pe mâini, evitarea contactului cu oamenii care suferă de infecţii respiratorii acute, curăţarea suprafeţelor cu dezinfectanţi pe bază de clor sau alcool şi folosirea măştilor de protecţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine