2020-08-10 03:10

Mesajul de condoleanţe al premierului Victor Ponta pentru familia inventatorului Justin Capră

 |  11:05
Mesajul de condoleanţe al premierului Victor Ponta pentru familia inventatorului Justin Capră

Premierul Victor Ponta a transmis marți un mesaj de condoleanțe pentru familia inventatorului Justin Capră, care a murit luni seară, la vârsta de 82 de ani.

"Condoleanțe familiei inventatorului Justin Capră. Un mare român și inovator, cunoscut în toată lumea pentru creațiile sale!", a scris premierul Victor Ponta pe pagina sa de Twitter.

Inventatorul Justin Capră a murit, luni seara, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde fusese internat cu o zi în urmă.

Justin Capră, în vârstă de 82 de ani, suferea de mai mulți ani de diabet. Acesta fusese internat în cursul zilei de duminică la Secția de interne a spitalului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-20Parerea ta...

MIRICA A GHEORGHE
20 Ian 2015

DUMNEZEU SAL ODIHNEASCA LA DREAPTA LUI, SAI FIE TARIA USOARA .FRONTUL DEMOCRAT ROMAN.DE OAMENI CA EL ROMANIA DUCE LIPSA ,DOMNUL JUSTI CAPRA A FOST UN MARE IVENTATOR DAR UNI NU AU VRUT SA VADA SINCERE REGRETE SI AMINTIREA LUI SA RAMINA VIE PALATUL CULTURI PLOIESTI SA NUL UITE.
MIRICA A GHEORGHE
20 Ian 2015

LA REVEDERE DOMNULE JUSTIN
CETATEAN
20 Ian 2015

Poate se gindea cind era in viata , putin la sanatatea lui cineva . Dar din cele 10 case ale lui ii facea un atelier corespunzator , din utilajele si intreprinderile distruse si date la fiare vechi in Turcia . Statea la 20 km de el , la vizitat si ascultat macar o data ? L-am vazut si apreciat un geniu , asa cum era , se gindea la ceva in continuare cu optimism . Dumnezeu sa-l aiba in grija .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz