2019-11-15 00:21

Meteorologii au anunțat cum va fi VREMEA de CRĂCIUN și de REVELION

 |  15:51
Meteorologii au anunțat cum va fi VREMEA de CRĂCIUN și de REVELION

Meteorologii ANM au actualizat prognoza pentru ultima lună din 2018. Potrivit estimărilor, de Crăciun şi de Revelion temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale perioadei la nivelul întregii țări. Pe de altă parte, regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal ale perioadei, posibil ușor deficitar în regiunile sud-estice.

3-10 decembrie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, cu o abatere negativă mai pronunțată în sudul țării. În rest temperaturile se vor situa în general în jurul mediilor climatologice ale săptămânii. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în sudul și sud-estul țării. În restul teritoriului precipitațiile vor fi în general excedentare, excedent ce va fi mai pronunțat în nord-vestul extrem al țării.

10-17 decembrie

La nivelul întregii țări temperatura aerului va avea valori ușor sub mediile multianuale ale săptămânii. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval se vor situa peste cele normale ale perioadei în regiunile estice și sudestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice acestei săptămâni.

17-24 decembrie

Valorile termice se vor situa în general în jurul mediilor climatologice ale intervalului în cea mai mare parte a țării, posibil local mai coborâte în regiunile nord-estice și sudice. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acestă perioadă, în cea mai mare parte a țării.

24-31 decembrie

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice perioadei, la nivelul întregii țări, posibil cu o abatere pozitivă ușor mai pronunțată în vestul și nord-vestul teritoriului. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal ale perioadei, posibil ușor deficitar în regiunile sud-estice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray