2020-06-02 14:41

Metrorex: Numărul de trenuri în circulaţie la orele de vârf, suplimentat

 |  10:39
Metrorex: Numărul de trenuri în circulaţie la orele de vârf, suplimentat

Metrorex a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că a suplimentat numărul de trenuri în circulaţie la orele de vârf, cu câte două trenuri pe magistralele 1 şi 3 şi cu un tren pe magistrala 2.

Potrivit sursei citate, pe magistrala 2 circulă 22 de trenuri (1 tren suplimentar) la un interval de 3 minute, maximul posibil, din punct de vedere tehnic.

Metrorex mai precizează că pe magistrala 1 circulă 21 de trenuri (2 trenuri suplimentare), iar pe magistrala 3 circulă 15 trenuri (2 trenuri suplimentare). La orele de vârf, pe magistrala 1 şi pe magistrala 3 se circulă la un interval de 3 minute între Nicolae Grigorescu şi Eroilor şi de 6 minute pe restul distanţei.

Sursa citată mai menţionează că de la 1 decembrie vor intra în vigoare noi grafice de circulaţie a trenurilor de metrou pe magistralele 1 şi 3: 2 minute între Nicolae Grigorescu şi Eroilor şi 5 minute pe restul distanţei.

De asemenea, Metrorex va lua măsuri şi pentru îndrumrea călătorilor cu privire la alegerea traseelor optime de acces şi transport, către zonele de peron cu încărcare redusă, dar şi pentru limitarea accesului în staţii în situaţii de supraaglomerare sau de urgenţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine