2020-01-24 06:39

Metrorex va avea o APLICAȚIE pentru telefonul mobil

 |  16:00
Metrorex va avea o APLICAȚIE pentru telefonul mobil

Metrorex transmite că a lansat anunțul de consultare a pieței pentru o aplicație mobilă. Călătorii ar urma astfel să beneficieze de informații în timp real cu privire la călătoriile cu metrou, fiind notificați de orice eventuală modificare în mersul trenurilor.

„Metrorex a început demersurile pentru dezvoltarea unei aplicații mobile care are ca scop îmbunătățirea experienței de călătorie cu metroul. Rolul principal al aplicației este facilitarea accesului elevilor și studenților la serviciile metroului. Totodată, prin intermediul aplicației, călătorilor li se transmit în timp real  informații cu privire la călătoria lor. Aplicația va fi însoțită de notificări care vor apărea pe ecranul utilizatorului pentru a-l anunța pe acesta de eventualele modificări ale călătoriei sale.

Anunțul de consultare a pieţei a fost deja lansat pe platforma Sistemului informatic colaborativ pentru achiziții publice. Astfel, specialiştii din domeniu sunt rugați să transmită sugestii sau propuneri, astfel încât societatea să determine valoarea estimativă a contractului de realizare a aplicaţiei, pe care îl va scoate ulterior la licitaţie. Câştigătorul ar urma să se ocupe şi de mentenanța și de actualizările aplicaţiei.

Propunerile pot fi transmise Metrorex până pe 15 martie 2019”, a transmis Metrorex, într-un comunicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-02Parerea ta...

COADA DRACULUI
02 Mar 2019

ALTA MINARIE SERVICI - SRI . TE STIE IN ORCE MOMENT CA TE STERGI LA CUR . METROUL DIN TABEREI SAU OTOPENI , DE 30 ANI NU SE MAI TERMINA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray