2019-10-21 13:03

METROU SĂRIT DE PE ȘINE la depou Berceni. Directorul Metrorex explică incidentul

 |  11:48
METROU SĂRIT DE PE ȘINE la depou Berceni. Directorul Metrorex explică incidentul

O garnitură de metrou care gara la capăt de linie la depoul Berceni a rupt parapetul de protecţie, sâmbătă, iar două vagoane au sărit de pe şine, fiind suspendat la circa doi metri înălţime faţă de terasament. Vatmanul a suferit o contuzie. La locul incidentului intervine Detaşamentul Special de Salvatori. Dumitru Șodolescu, directorul general al Metrorex, a explicat că, sâmbătă, un tren metrou s-a lovit de un parapete, în depoul Berceni, din cauza condițiilor meteorologice.

„Este destul de prematur să vă spun ce s-a întâmplat. Nu l-am putut gara, din cauza condițiilor meteo. Trebuia garat afaraă. (...) Nu l-am putut gara afară din cauza gheței. Acum este în zona vestiarelor. Am difuzat toate informațiile și se desfășoară operațiunile. (...) S-ar putera să fie o manevră greșită. (...) Mecanicul prezenta o contuzie și preventiv a fost dus la Baltasar. (...) ISU a ajuns foarte repede și s-a ajuns la concluzia să fie transport la spital. Nu știu (cât experiență are mecanicul de locomotivă - n.red.), dar toți mecanicii de locomotivă sunt cu experiență. Nu știu (cât le va relua să repună trenul în circulație - n.red.). Circulația este normală”, a afirmat Dumitru Șodolescu, directorul general al Metrorex, sâmbătă, într-o intervenție la Antena 3.

De asemenea, Metrorex a informat ca, sâmbătă, o locomotivă, care conducea un tren de metrou în depoul Berceni, s-a lovit de un parapete, într-o activitate de manevrare.

Trenul nu circula cu călători și nu a fost pusă în pericol siguranța circulației.

„Circulația trenurilor de metrou se desfășoară conform graficului”, au mai subliniat reprezentanții Metrorex, citati de stiripesurse.ro.

foto: News.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-26Parerea ta...

ANONIM
28 Ian 2019

Omorati oameni! Oare cand un om se afla cazut pe sine vatmanul nu poate fi anuntat sa opreasca din timp Merg ca orbetii fara siguranta fara dispozitive de avertizare fara nimic Vor bani multi ,multi Statiile de metrou in loc sa fie ca niste bijuterii de arta cum sunt in alte parti arata ca intr o moara de 100 de ani Ti e scarba Luati exemplu de la COREEA DE NORD pe care o huliti si o dispretuiti dar care va da clasa de morala si bun simt
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray