2020-07-05 19:57

Migranți sirieni, ascunși într-un vagon cu piese auto, depistați la Giurgiu

 |  16:45
Migranți sirieni, ascunși într-un vagon cu piese auto, depistați la Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, luni, ascunși într-un tren de marfă încărcat cu piese auto, cinci sirieni, care intenţionau să ajungă astfel în Germania.

Potrivit Poliției de Frontieră Giurgiu, luni dimineață, în jurul orei 04.30, cei cinci migranți sirieni au fost descoperiți la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu feroviar, pe sensul de intrare din ţară, într-un tren de marfă, care transporta piese auto din Turcia pentru Ungaria.

La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetățeni sirieni, cu vârste cuprinse între 21 și 29 de ani. Aceștia au declarat că au fost ajutați să se urce în tren de un cetățean turc, căruia i-au plătit suma de 2.000 de euro fiecare și au recurs la această metodă deoarece intenționau să ajungă în Germania.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei cetăţenilor sirieni, iar conform protocolului româno – bulgar aceştia au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz