2020-07-11 02:51

Mii de APARTAMENTE din municipiul Buzău, fără APA CALDĂ de o săptămână

 |  12:04
Mii de APARTAMENTE din municipiul Buzău, fără APA CALDĂ de o săptămână

Aproape 6.000 de apartamente din municipiul Buzău nu au apă caldă de o săptămână, fără apă caldă. din cauza faptului că furnizorul agentului termic a rămas fără gaze la centrala principală, scrie Mediafax.

Directorul Regiei Autonome Municipale Buzău, Aurel Gubandru, a declarat pentru Mediafax că problemele au început pe 21 august. Atunci, a fost oprit gazul la centrala societăţii care asigură distribuţia agentului termic în Buzău, pentru neplata facturilor.

„Automat, neavând gaz la acea centrală, a fost oprită apa caldă. Sunt afectate aproximativ 6.000 de apartamente. Este foarte dificil. Sperăm să o scoatem la capăt. Este şi o presiune a oamenilor care stau fără apă caldă”, a declarat Gubandru.

Acesta a adăugat că, sâmbătă, cel mai probabil, oamenii vor avea din nou apă caldă, după ce s-a găsit o soluţie provizorie.

„Este în curs de rezolvare această problemă. Dăm drumul la un cazan propriu şi atunci oamenii vor avea apă caldă. Sâmbătă va fi gata. Cazanul era în proprietatea Primăriei”, a afirmat directorul RAM Buzău.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz