2020-08-13 05:40

Mii de bucureșteni, fără căldură de trei zile

 |  19:07
Mii de bucureșteni, fără căldură de trei zile

Problema a apărut la CET Vest, de unde se furnizează căldură în cartierele Militari, Ghencea și Drumul Taberei. Duminică noapte s-au înregistrat -15 grade, cea mai geroasă noapte din această iarnă.

Locatarii sunt revoltați pentru că facturile sunt plătite la zi. Din păcate, de trei zile, mii de apartamente sunt fără căldură sau cu temperaturi mult mai scăzute decât de obicei, transmite Digi24.

Radet și Elcen aruncă pisica fiecare în curtea celuilalt. RADET susține că nu e vorba despre o avarie, ci că ELCEN nu distribuie căldura la temperatura și debitul optime.

Contactaţi de Antena 3, cei de la Elcen neagă însă că ar exista vreo problemă.

Pentru a remedia situaţia, RADET a cerut deja ajutorul celorlalte centrale din Bucureşti şi a început să livreze căldură în zonele afectate din vestul oraşului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-04Parerea ta...

TUDOR POPESCU
05 Ian 2016

MI-E FOARTE GREU SA MA EXPRIM ATAT DE ELEMENTAR INCAT SA DEVIN ACCESIBIL REDACTORILOR ZIARULUI ... E ATA DE GREU SA VA DUCETI IN CAVAFII VECHI LA ETAJUL 7 SA VA ASEZATI IN SPATELE DISPECARULUI SI SA VERIFICATI : CE TEMPERATURA CERE SI CE TEMPERATURA I SE LIVREAZA ... CE DEBIT CERE SI CE DEBIT I SE LIVREAZA . DACA ELE COINCID E VINOVAT RADET DACA SUNT MAI MICI E VINOVAT ELCEN ,,, E GREU DE PRICEPUT ASTA ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz