2020-08-10 19:28

Mii de locuri de muncă pentru români la nivel național

 |  15:54
Mii de locuri de muncă pentru români la nivel național

Aproape 31.800 de locuri de muncă sunt oferite de către agenţii economici, la nivel naţional, cele mai multe persoanelor cu studii liceale şi profesionale, arată datele centralizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Potrivit sursei citate, din totalul celor 31.748 de posturi vacante, majoritatea sunt pentru: muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (2.284), agent de securitate (1.252), ucenic (1.263), lucrător comercial (1.151), muncitor necalificat în industria confecţiilor (1.057), lăcătuş mecanic (872), vânzător (767), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie (760), manipulant mărfuri (719), confecţioner-asamblor articole din textile (713) şi şofer autocamion/ maşină de mare tonaj (569).

În acelaşi timp, 1.417 locuri de muncă disponibile sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate, programator, manager, medic, contabil etc), 17.683 persoanelor cu studii liceale, postliceale, profesionale, iar restul posturilor sunt pentru persoanele cu studii primare/gimnaziale sau fără studii.

Oferta locurilor de muncă la nivel naţional poate fi consultată pe site-ul ANOFM (www.anofm.ro), la secţiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante. În ceea ce priveşte locurile de muncă la nivel judeţean, aceste informaţii pot fi vizualizate pe pagina de internet a fiecărei agenţii pentru ocuparea forţei de muncă judeţene/municipale sau la sediul acestora.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-26Parerea ta...

OCCIDENTUL SI MUNCA RO"
26 Sep 2019

Partea interesanta este : Guvernanții duce o politica stranie de alungarea tinerilor din tara lor de origine și nu numai... ci ii regăsim și pe acei oameni trecuți de vârsta 40-50 de ani pe aceasta lista de alungare . Dar regasim voci dinspre politic ca este nevoie de imigranți: Indieni, Chinezi , Pakistanezi toții din familia musulmana care bineînțeles nu se regăsesc deloc in tradițiile folclorice românești. Oare de ce ii alungam pe tineri și pe acei oameni capabil sa muncească românește ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz