2019-10-14 21:16

Mii de PARTICIPANŢI sunt aşteptaţi sâmbătă la BUCHAREST PRIDE. Ce personalităţi vor ţine discursuri

 |  13:36
Mii de PARTICIPANŢI sunt aşteptaţi sâmbătă la BUCHAREST PRIDE. Ce personalităţi vor ţine discursuri

Organizatorii Bucharest Pride au anunţat că aşteaptă aproximtiv 4.000 de oamani la marşul de sâmbătă, dintre Piaţa Victoriei şi Piaţa Universităţii. Totodată, acelştia au primit asigurări de la forţele de ordine că vor avea parte de protecţie pe traseu şi cazului în care evenimentele organizate în Bucureşti se vor intersecta.

Marşul va începe la ora 17.30, când din Piaţa Victoriei, pe Calea Victoriei, participanţii vor porni spre Universitate. Vor exista două platforme cu doi DJ, iar echipa va fi completată de 100 de voluntari. „Forţele de ordine - cu care n-am întâlnit - ne-au asigurat ca sunt pregătite să faca faţă noului traseu: Piaţa Victoriei - Piata Universităţii (esplanadă). Acolo va continua petrecerea şi vor fi rostite mai multe discursuri”, spun orgnizatorii.

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, ambasadorul Germaniei, Cord Meier-Klodt, Peaches, Dragoş Bucurenci şi Andreea Bălan se numără între cei care vor ţine discursuri pe esplanadă.

La cea de-a 14-a ediţie a marşului diversităţii vor fi sărbătoriţi 40 de ani de când a fost creat steagul-curcubeu, pentru a reprezenta solidaritatea comunităţii LGBTI şi apărarea drepturilor ei. Astfel, un steag de mari dimensiuni va fi prezentat în cadrul marşului.

Bucharest Pride se va încheia cu o petrecere în clubul Control, unde va cânta Peaches, pentru prima dată la Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-08Parerea ta...

VILDEANU
09 Iun 2018

"belitule" ori esti prost ori esti tare prost … haleste la fekalele patronilor, nu conteaza pe ce tema … tu umple-ti burdihanu' cu ra.hat, cat mai mult ra.hat, prostovane !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray