2019-10-22 22:24

Mii de ȘOFERI vor PROTESTA în Capitală miercuri. Care sunt NEMULȚUMIRILE

 |  19:47
Mii de ȘOFERI vor PROTESTA în Capitală miercuri. Care sunt NEMULȚUMIRILE

Un protest de amploare al transportatorilor va avea loc, miercuri, în Capitală. Mii de şoferi vor bloca traficul în oraș, în intervalul 06.00-20.00.

La protestul organizat de Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) sunt anunțați peste 5.000 de transportatori. Aproximativ 3.000 de maşini vor fi parcate în Piața Victoriei și pe Bulevardul Kiseleff.

Astfel, mâine, vor sosi în București transportatori din Bacău, Arad, Constanța, Brașov, Dolj și Ialomița.

Mașinile vor intra în jurul orei 6- 6.30 pe centura Capitalei, dinspre DN1, A2, Pitești, iar la ora 09.00 este programat protestul. Autorizația de protest este valabilă până la ora 20.00.

Poliția anunță restricții de circulație în piata Victoriei, dar și pe Bulevardul Kiseleff.

„Chiar dacă Primarul General, Gabriela Firea, a luat hotărârea eliminării concurenţei neloiale din Bucureşti, restul ţării suferă în continuare din cauza concurenţei neloiale şi a pirateriei, astfel încât protestele vor continua. Miercuri, 13 decembrie, C.O.T.A.R. a renunţat la protestul care deja era anunţat, în contextul funeraliilor regale, dar şi pentru a aştepta ca ministrul Transporturilor, Felix Stroe, să-şi ducă la îndeplinire promisiunea pe care ne-a făcut-o, la întâlnirea la care ne-a convocat înainte de mitingul anunţat“, se arată în comunicatul COTAR. Reprezentanţii COTAR spun că ministrul Stroe şi-a luat angajamente pe care n-ar avea de gând să le respecte. “Astăzi am aflat, din surse sigure, că mâine nu se va discuta ordonanţa pentru modificarea legislativă, astfel încât să fie eliminată pirateria şi să se stopeze activitatea firmelor care fac transport neautorizat. Domnul ministru Felix Stroe şi-a luat angajamentul ferm ca la şedinţa de Guvern din data de 20 decembrie sa fie promovată Ordonanţa de Urgenţă care să elimine sintagma "în mod repetat" din legea 38/2003, pentru ca organele abilitate ale statului să poată aplica legea în mod unitar şi pentru a eradica actvitatea neautorizată şi nelicenţiată din domeniul transporturilor rutiere de persoane - de taxi, rent a car şi prin curse regulate sau ocazionanle. Aşteptăm de mai mulţi ani această OUG care să oprească pirateria şi activitatea tuturor firmelor care fac transporturi neautorizate, ascunzându-se în spatele unor platforme digitale", se mai arată în comunicatul COTAR.Citeste mai mult: adev.ro/p17xat


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-19Parerea ta...

CALIN
19 Dec 2017

Am si aflat care sunt nemultumirile !!
RADIAN
20 Dec 2017

pretul la benzina si motorina marit de supraacciza lui misa este ceea mai mare nemultumire.oricum se alimenteaza in bulgaria si serbia.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray