2020-08-10 22:44

Militar român din Afganistan, mort în Germania

 |  17:47
Militar român din Afganistan, mort în Germania

Plutonierul adjutant principal Gicu-Florin Spulber a decedat sâmbătă, 14 martie, în Germania, după ce a fost transportat din Baza Aeriană Kandahar la Centrul Medical Regional din Landstuhl - anunță M.Ap.N, într-un comunicat de presă.

Potrivit reprezentanților M.Ap.N, militarul avea 51 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. Era angajat în Ministerul Apărării din anul 1989 şi participa la a treia misiune în Afganistan.

Militarul se afla în misiune cu Batalionul 21 Protecţia Forţei "Viperele Negre" şi suferise o ruptură de anevrism cerebral miercuri, în data de 11 martie.

După stabilizarea de către echipa medicală a batalionului, militarul a fost internat de urgenţă la spitalul american ROL 3 din Baza Aeriană Kandahar, de unde a fost transferat, în noaptea de 12 spre 13 martie, pe cale aeriană, în Germania, la Centrul Medical Regional din Landstuhl al Armatei SUA.

Din păcate, cu toate eforturile medicilor, plutonierul adjutant principal Gicu-Florin Spulber nu a supravieţuit.

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale este alături de familia îndoliată şi transmite, în numele întregului personal, sincere condoleanțe - se mai arată în comunicatul Ministerului Apărării.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-14Parerea ta...

UN ROMAN NECAJIT
14 Mar 2020

LA NOI NU--L RESPECTAM PE CEL CARE MERGE IN ZONE DE RAZBOI. IN MAE, SIE, MAI, JANARMERIE ETC. NU SUNT CONSIDERATI VETERANI MILITARI CONFORM ONG 80 DIN 2006. .NU SUNT APRECIATI , DESI AU AU FOST SI EI IN ASTFEL DE ZONE. SE SPUNE ... DA-L IN ....CA A FOST PE VALUTA. .....PACAT...NU STIM SA RESPECTAM PE CEI CARE ISI IUBESC PATRIA SI MERG IN ZONE UNDE POT SA ISI PIARDA VIATA....DUMNEZEU SA-L IERTE!
ISTORIC
15 Mar 2020

Patria inseamna pamintul tarii , pona la Gourgiu , Bucovina , Zalau , Prut sau Nistru . Ceilanti au leafa de mercenar. La vechii veterani de razboi , le da o pensie de 250 lei si bilete de tren
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz