2020-07-07 14:48

Militarii americani de la baza Kogălniceanu au strans gunoaiele de pe plaja din Mamaia

 |  16:25
Militarii americani de la baza Kogălniceanu au strans gunoaiele de pe plaja din Mamaia

Dupa o vara intreaga in care turistii romani s-au bucurat de mare si de soare, lasand in urma mormane de gunoaie care sufoca plaja, militarii americani de la Baza Mihail Kogălniceanu au considerat ca este si datoria lor sa curete plaja din Mamaia. Evenimentul este iniţiat de Ambasada Statele Unite ale Americii la Bucureşti şi Liga Navală a Statelor Unite – Consiliul din România, cu prilejul Zilei Internaţionale de Curăţare a Plajelor.

Adjunctul şefului misiunii diplomatice a SUA la Bucureşti, Dean Thompson, a participat la evenimentul de sambata dimineata, alături de peste 300 de voluntari, locuitori şi reprezentanţi ai autorităţilor din Constanţa, sportivi consacraţi ai Constanţei, elevi de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” şi de la Clubul Sportiv „Farul” Constanţa, reprezentanţi ai forţelor armate americane şi române, precum şi angajaţi ai Ambasadei SUA.

„Dacă vrem să ne bucurăm de plajă, trebuie să avem grijă de ea, să punem gunoaiele în coşuri, să menţinem curăţenia, să avem grijă de natură”, a declarat Dean Thompson.

Intalnirea de astazi, de pe plaja din Mamaia, nu este o premiera. Toamna trecuta, tot cu ocazia Zilei Internationale de Curăţare a Plajelor, mai multi militari si diplomati americani au strans gunoaiele lasate de turisti pe plaja din Navodari. „Strangem sticle, pungi de plastic, capace de plastic - toate aceste lucruri pot avea un impact negativ asupra pestilor si altor vietati care traiesc pe coasta marina”, a declarat la vremea aceea Dean Thompson, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-26Parerea ta...

CIRC LA MARE
26 Sep 2015

Si niste amariti de invadatori si-au batut joc de ei , iar miine ii scuipa .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz