2020-02-17 11:06

Militarii români din Irak şi Afganistan, mesaje emoţionante de Ziua Naţională

 |  10:11
Militarii români din Irak şi Afganistan, mesaje emoţionante de Ziua Naţională

Militarii români din Irak şi Afganistan le-au transmis românilor mesaje emoţionante de Ziua Naţională. "Mândria de a reprezenta România oriunde datoria ne cheamă!", a fost mesajul militarilor români din Irak potrivit un mesaj publicat de Ministerul Apărării, pe pagina oficială de Facebook.

Militarii români din Irak şi Afganistan, mesaje emoţionante de Ziua Naţională
zoom

Moment surprins de Dan Boban în Irak - Batalionul 812 Infanterie, în misiunea ANTICA BABILONIA.

Şi soldaţii Batalionului 811 Infanterie "Dragonii Transilvani" din Afganistan au transmis tuturor românilor „La mulţi ani!"

"Suntem uniţi pentru că împărtăşim valori comune. Respectăm tot ceea ce înseamnă sacrificiu. Indiferent sub ce formă este făcut, suntem detaşaţi în faţa pericolului, ştim care este misiunea. Punem la loc de cinste datoria faţă de ţară. Onoarea de a fi mililtari profesionişti, mândria de a fi români. Cinstim în memoria tuturor camarazilor noştri căzuţi la datorie. Suntem dragonii transilvani, puternici şi ambiţioşi. Suntem români, primiţi de la noi cea mai caldă urare: La mulţi ani România!", sunt mesajele transmise de militarii români. 

Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis va susţine marţi, la ora 10.00, o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni.

De asemenea, începând cu ora 11.00, şeful statului va participa la parada militară organizată de 1 Decembrie în Piaţa Constituţiei. La ora 14.00, preşedintele va susţine, de la Palatul Cotroceni, o videoconferinţă cu militarii români aflaţi în teatre de operaţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-01Parerea ta...

SĂ TRĂIȚI!
01 Dec 2015

Și să vă întoarceți cu bine ACASĂ, în țară!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine