2020-08-04 15:22

Minerii din Valea Jiului, protest spontan la început de an

 |  17:12
Minerii din Valea Jiului, protest spontan la început de an

Mai mulţi mineri de la Lonea, Vulcan şi Lupeni au declanşat, vineri, un protest spontan. Ei sunt îngrijorați faţă de intrarea în insolvenţă a Complexului Energetic Hunedoara şi faţă de păstrarea locurilor de muncă.

Directorul general al Complexului Energetic Hunedoara (CEH), Viorel Stancu, a declarat pentru Mediafax că mai mulţi ortaci de la minele Lonea, Vulcan şi Lupeni au protestat, timp de aproximativ 30 de minute, înainte de intrarea în schimbul al doilea, exprimându-şi îngrijorarea faţă de păstrarea locurilor de muncă şi de intrarea în insolvenţă a CEH.

"Au protestat la intrarea în schimbul al doilea mineri de la minele Lonea, Vulcan şi Lupeni, exprimându-şi îngrijorarea faţă de locul de muncă şi vizavi de intrarea în insolvenţă a CEH. Au discutat între ei, au discutat cu liderii de sindicat, iar după aproximativ 30 de minute au încheiat protestul. Practic, au întârziat intrarea în schimb aproximativ 10-15 minute, pentru că ei, de obicei, vin mai devreme la mină, înainte de a începe lucrul", a spus Viorel Stancu.

Tribunalul Hunedoara a admis, joi, cererea de intrare în insolvenţă a Complexului Energetic Hunedoara şi a numit ca administrator judiciar casa de insolvenţă GMC SPRL Craiova.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-08

In legatura cu acest articol...

Complexul Energetic Hunedoara, cea mai mare companie din Valea Jiului, a intrat în insolvenţă

Cererea Complexului Energetic Hunedoara de intrare în insolvență, ADMISĂ

Soarta Complexului Energetic Hunedoara, decisă joi
Parerea ta...

HAOS TOTAL
08 Ian 2016

în țara asta ”guvernată” doar de pe hârtie....tâmpiții din frucea țării au o altă Românie-n cap, drept pt.care dau viață, anulează, bifează, aruncă-n disperare sau șomaj după ce dau cu zarurile...ONG-rile soroiste, guv.tehno-kk-t ales de dulapul de la Cotroceni, având anticipat și consințământul altor PUTORI bătrâne care ACU-și votară (după indemnizațiile nesimțite, sporuri, pensii pentru boii care zac încă în Parlamentul Rușinii) și altele - LA FOC AUTOMAT - salarii, indemnizații de ședință, pt.cazare, masă.....sper să le aibă pt.lumea ailaltă, nu pt.asta!
CONSTIINTA STRICATA
08 Ian 2016

Furati , furati , va ajuns blestemele oamenilor . intrati in mina si jucati barbut .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz