2019-10-17 11:44

Ministerul Apărării vrea să CUMPERE noi sisteme mobile de apărare de coastă

 |  23:34
Ministerul Apărării vrea să CUMPERE noi sisteme mobile de apărare de coastă

România va lansa luni o licitaţie pentru achiziţia unor noi sisteme mobile de apărare de coastă, a declarat ministrul român al apărării, Mihai Fifor, pentru secțiunea Morning Defense a site-ului Politico.com.

România şi-a stabilit obiectivul de a avea „această nouă capabilitate pe coasta Mării Negre ca o măsură suplimentară de descurajare”, a afirmat Mihai Fifor după ce  miercuri a avut o întrevedere la Pentagon cu secretarul american al apărării, Jim Mattis.

Aceste baterii ar putea să fie instalate și pe corvetele pe care Bucureştiul vrea să le achiziţioneze, a precizat ministrul. Politico scrie că Boeing se află între principalele companii care vor să obţină acest contract, estimat la peste 150 de milioane de dolari.

Raytheon a anunţat săptămâna aceasta că armata americană i-a acordat un contract în valoare de peste 1,5 miliarde de dolari în vederea producerii sistemului integrat de apărare antiaeriană de tip Patriot ce urmează să fie instalat în Polonia, reamintește în context sursa citată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-28Parerea ta...

ANONIM
29 Sep 2018

CE DRACU SA FACI CU TREI - PATRU SCOBITORI FARA CERCETARE SI MENTENANTA , PE LINGA CELE CITEVA MII SI DE TOATE CALIBRELE ALE TARULUI ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray