2020-04-08 12:25

Ministerul de Externe, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ despre românii de pe nava Diamond Princess, unde "bântuie" CORONAVIRUSUL

 |  19:25
Ministerul de Externe, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ despre românii de pe nava Diamond Princess, unde "bântuie" CORONAVIRUSUL

Ministerul de Externe anunță faptul că cei 14 români de pe nava Diamond Princess nu sunt suspecți de coronavirus, iar la finalul carantinei ar putea reveni în România. Ulterior, ei vor mai fi supuși unei perioade de carantină de 19 zile.

”Update: Ministerul Afacerilor Externe face următoarele precizări pe baza informațiilor obținute de Ambasada României la Tokyo:

- Până la acest moment, nu au fost identificați alți cetățeni români printre persoanele de pe nava Diamond Princess ale căror rezultate medicale să fi confirmat prezența COVID-19.

- Starea de sănătate a cetățeanului român diagnosticat pozitiv pentru COVID-19 care a fost transferat într-o unitate medicală japoneză este în continuare bună.

- După finalizarea perioadei actuale de carantină în data de 19 februarie, pasagerii vor putea părăsi vasul pe baza unui certificat medical eliberat de autoritățile japoneze.

- Cetățenii români membri ai echipajului pot fi supuși unei noi perioade de carantină de 14 zile începând cu data de 19 februarie, în funcție de evoluția situației de la bordul navei. Decizia cu privire la continuarea activității pe vas sau revenirea în țară la expirarea perioadei de carantină va fi luată de către aceștia de comun acord cu compania care operează nava.”, arată MAE.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine