2019-12-05 16:51

Ministerul Justiţiei îl propune pe Bogdan Licu pentru un mandat de adjunct al procurorului general

 |  13:06
Ministerul Justiţiei îl propune pe Bogdan Licu pentru un mandat de adjunct al procurorului general

Bogdan Licu a fost propus de Ministerul Justiţiei pentru un mandat de procuror adjunct al procurorului general al României. De asemenea, MJ a nominalizat-o pe Laura Oprean pentru postul de prim procuror adjunct, iar pe Marius Bulancea pentru şefia secţiei a doua la DNA.

Surse oficiale, citate de Mediafax, au precizat că Ministerul Justiţiei l-a propus pe Bogdan Licu pentru un mandat de procuror adjunct al procurorului general al României, pentru un mandat de prim procuror adjunct al procurorului general pe Laura Oprean, iar ca şef pentru secţia a doua la DNA pe Marius Bulancea.

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, i-a delegat, în luna mai, pe procurorii Laura Oprean şi Bogdan Licu în funcţiile de prim-adjunct al Procurorului General al României, respectiv adjunct al acestuia.

Bogdan Licu a fost prim-adjunct al Procurorului General al României, preluând conducerea instituţiei după demisia lui Tiberiu Niţu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-08Parerea ta...

ANONIM
08 Oct 2016

Observati totus ca doamna Pruna si Ministerul Justitiein nu par a tine cont de faptul ca domnul Licu ar fi doctorand al domnului Gabriel Oprea ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray