2020-01-21 01:40

Ministerul Sănătăţii organizează examen pentru atestat de studii complementare pentru medici, farmaciști şi stomatologi

 |  12:47
Ministerul Sănătăţii organizează examen pentru atestat de studii complementare pentru medici, farmaciști şi stomatologi

Ministerul Sănătății (MS) va organiza în data de 24 septembrie examen pentru obținerea atestatelor de studii complementare pentru medici, stomatologi şi farmaciști. În această sesiune se pot înscrie candidații care finalizează până pe 31 august pregătirea teoretică și practică efectuată în vederea obținerii atestatelor de studii complementare.

Potrivit unei informații publicate marți pe site-ul Direcției de Sănătate Publică București, examenele se vor desfășura în centrele universitare medicale acreditate de MS în care s-a efectuat pregătirea.

Sursa citată a mai precizat că pentru fiecare probă de examen, nota minimă de promovare este 5,00, cu excepția probelor de examen de atestat pentru care sunt precizate alte condiții minime de promovare. Media finală minimă de promovare a examenului pentru obținerea atestatelor este 7,00.

De asemenea, înscrierea candidaților la examen se va face până la data de 9 septembrie inclusiv, la sediul Ministerului Sănătăţii, cu excepția atestatului în Implantologie.

Înscrierile pentru atestatul de Implantologie se fac în aceeași perioadă, respectiv între 25 august - 9 septembrie inclusiv, la direcțiile de sănătate publică din centrele universitare în care s-a făcut pregătire pentru obținerea acestui atestat: București, Cluj, Iași și Timișoara.

Arondarea candidaților pe centre universitare medicale va fi comunicată în ziua de 15 septembrie pe site-ul Ministerului Sănătăţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray