2020-08-13 06:32

Ministerul Sănătăţii, precizări despre starea răniţilor în explozia de la Rafinăria Petromidia

 |  11:55
Ministerul Sănătăţii, precizări despre starea răniţilor în explozia de la Rafinăria Petromidia

Ministerul Sănătăţii a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că cei doi răniți în urma exploziei de la Petromidia internați la Spitalul de Arși din București sunt stabili hemodinamic și ar putea fi operați în cursul zilei de miercuri. În ceea ce îl priveşte pe bărbatul aflat la Spitalul Bagdasar Arseni, acesta este în continuare intubat, dar stabil.

"Bărbatul de 48 (nu 35) de ani cu arsurile cele mai grave a decedat în această dimineață la Spitalul Bagdasar Arseni. Bărbatul de 49 de ani are arsuri de gradul IIB-III pe 23-25% din suprafața corpului. Este stabil, în continuare intubat și i se efectuează în momentul de față o bronhoscopie. În funcție de rezultat, medicii vor decide dacă va fi detubat", precizează Ministerul Sănătății.

Potrivit sursei citate, bărbatul de 34 de ani care are arsuri de gradul IIB-III pe 15% din suprafața corpului și a fost internat la Spitalul de Arși este stabil hemodinamic și respirator, fiind detubat după transport. Acesta continuă tratamentul și este posibil să fie operat miercuri.

„Cel de-al doilea bărbat transportat la Spitalul de Arși, de 58 de ani, are arsuri de gradul IIB-III pe 15% din suprafața corpului și este stabil hemodinamic și respirator, a fost detubat după transport, continuă tratamentul și este posibil să fie și el operat miercuri”, menţionează MS.

Ministerul Sănătății precizează că la Spitalul de Arși sunt tratate cazuri de arsuri care nu presupun activitate în ATI, fără leziuni de căi respiratorii și în suprafață maximă de 25%.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-23

In legatura cu acest articol...

Procurorii au deschis dosar penal în cazul incendiului de la Rafinăria Petromidia

Explozie la Rafinăria Petromidia. Unul dintre răniţi a murit

Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu au fost înregistrate valori periculoase ale emisiilor din aer

Raed Arafat, detalii despre victimele exploziei de la Rafinăria Petromidia

Explozie puternică la Rafinăria Petromidia. Patru angajaţi au suferit arsuri grave
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz