2020-08-13 00:49

Ministerul Transporturilor investighează de ce dispariţia planorului a fost anunţată cu întârziere

 |  07:53
Ministerul Transporturilor investighează de ce dispariţia planorului a fost anunţată cu întârziere

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat a declarat că Ministerul Transporturilor investighează motivele pentru care dispariţia planorului a fost anunţată cu întârziere. Autorităţile au aflat după nouă ore de dispariţia aparatului de zbor.

Fiind întrebat de ce autorităţile au aflat aşa târziu despre dispariţia planorului, Raed Arafat a precizat: "În legătură cu chestiunea aceasta, Ministerul Transporturilor investighează de ce şi va stabili care a fost motivul care a dus la întârzierea aflării acestei informaţii", transmite Mediafax.

ROMATSA a precizat, într-un comunicat de presă, că atunci când a fost tractat de pe Aerodromul Ghimbav, pilotul Mircea Crăciun a spus că intenţionează să zboare aproximativ două- trei ore, fiind vorba despre un zbor de „verificare după asamblare”.

ROMATSA a sesizat joi seara, în jurul orei 21.50, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov că un planor care a decolat în jurul orei 12.30 din zona Aerodromului Ghimbav nu a mai revenit la bază.

MAI a anunţat că pilotul aparatului de zbor are 57 de ani, ”mare experienţă” şi executa un zbor privat în zona Postăvarul. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-09

In legatura cu acest articol...

Căutări extinse pentru planorul dispărut de la Ghimbav

MAI: Forţele care participă la căutarea planorului, suplimentate prin dispoziţia lui Gabriel Oprea

Operaţiunile de căutare a planorului dispărut joi, reluate sâmbătă dimineaţă

Raed Arafat: Şansele de supraviețuire ale pilotului planorului sunt cu atât mai mici cu cât se prelungeşte timpul de căutare

Un planor care a decolat joi este căutat de autorităţi după ce nu a mai revenit la bază
Parerea ta...

COBRA
09 Aug 2015

VAI DE NOI!Daca ne trimite ''inamicul''cateva rone cu bombe ne predam inainte de a afla de unde vin..In ce priveste''arabul politic' umflat de PSD acesta este un ZERO...si nu are ce cauta acolo
CROCODILUL FLAMAND
09 Aug 2015

PAI NE TRIMITE INAMICUL BOMBE CU PLANOARE....ASTIA NU O SA LE GASEASCA NICI LA O SUTA DE ANI DUPA CE ATERIZEAZA.....DACA ERA UN LEARJET PLIN CU GEAMANTANE DE BANI CASH IL GASEAU..NICI O PROBLEMA...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz