2020-01-25 13:44

Ministrul Agriculturii, un nou semnal de alarmă: UNT FALS

 |  17:07
Ministrul Agriculturii, un nou semnal de alarmă: UNT FALS

Așezat la raft între pachete de unt, cu un ambalaj parcă anume făcut să inducă clienții în eroare, ”Untarul” nu este ceea ce cred majoritatea celor care îl pun în coșul de cumpărături, informează agrointel.ro.

Deși este pus lângă pachetele de unt, locul Untarului ar trebui să fie între cutiile de margarină vegetală, întrucât 70% din conținutul acestui produs nu a văzut laptele și este, astfel, o păcăleală să fie vândut ca un produs lactat în adevăratul sens al cuvântului.

Problema untului fals a ajuns pe masa Guvernului: "Din păcate sunt foarte multe produse neautentice, cum le putem spune. Am fost la Timișoara și mi s-a prezentat un pachet care semăna cu pachetul de unt și la culoare și la formă și în loc să scrie unt scria untar, la origine unt artificial dar lumea nu știe, consumatorul nu știe – merge și vede la raft că e la jumătate de preț, dar este făcut din ulei de palmier și este un dezavantaj pentru producătorii corecți. Am cerut și ANSVSA și ANPC să identifice aceste produse și în magazine să nu le mai găsim în același loc. Nu putem să le interzicem, dar consumatorul trebuie să știe ce conține acel pachet și să fie în cunoștință de cauză când cumpără", a declarat ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, pentru sursa citată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-03Parerea ta...

HAHAHA....
03 Apr 2016

Bă, e TARE ministrul ăsta al Agriculturii...e singurul care dă arama pe față! Ieri vorbea despre salamul spălat cu oțet, despre carnea dezghețată de vreo 40 de ani....SALUTARE și SINCERE FELICITĂRI, NENE! Ești prin dezvăluiri, un rara-avis printre toți foștii miniștrii-siniștrii!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine