2020-01-27 23:04

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai FIFOR: Am votat cu toată inima în favoarea MODIFICĂRII Constituţiei

 |  14:32
Ministrul Apărării Naţionale, Mihai FIFOR: Am votat cu toată inima în favoarea MODIFICĂRII Constituţiei

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a votat la o şcoală din Arad, el declarând după introducerea buletinului în urnă că a votat ”cu toată inima” pentru modificarea Constituţiei, considerând că familia este o instituţie de bază a societăţii şi România trebuie să-şi păstreze valorile.

”Am votat, este un gest de normalitate, este un gest care vine să vorbească despre nevoia de a defini cât mai bine familia tradiţională în România. Până la urmă, cred că discutăm despre valori pe care această ţară le are şi pe care trebuie să le păstreze şi să le ducă mai departe. Acesta este modul în care ne exprimăm în momentul de faţă ca naţiune care crede într-una din instituţiile sale de bază, adică familia. La urma urmei, facem lucrul acesta după o analiză a fiecăruia dintre noi şi decidem în consecinţă, dar eu vă spun că am votat cu toată inima în favoarea midificării Constituţiei”, a declarat ministrul Mihai Fifor, după ce şi-a exprimat opţiunea la referendum. 

Fifor a votat, sâmbătă, la o şcoală din Arad, potrivit News.ro.

foto: News.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-06Parerea ta...

BOICOTATI MASCARADA ANTI-EUROP
06 Oct 2018

Bolsevucul asta a votat cum i-a ordonat puscariasul draknea. Pentru 300 de parlamentari ,DE CE NU S-A APLICAT REFERENDUMUL CIUMATI ROSI ? BOICOTUL ESTE SOLUTIA PENTRU O ROMANIE EUROPEANA NU PUTINISTA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine