2019-10-17 18:32

Ministrul Culturii: Dispariția lui Mircea Albulescu, o pierdere irecuperabilă pentru cultura română

 |  12:50
Ministrul Culturii: Dispariția lui Mircea Albulescu, o pierdere irecuperabilă pentru cultura română

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, a precizat vineri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că dispariția dintre noi a lui Mircea Albulescu este o pierdere irecuperabilă pentru artele și cultura română. Ministrul a transmis condoleanţe familiei şi apropiaţilor.

"Sunt îndurerat de moartea lui Mircea Albulescu și exprim condoleanțe familiei și apropiaților. Dispariția dintre noi a actorului, publicistului, poetului și profesorului Mircea Albulescu este o pierdere irecuperabilă pentru artele și cultura română. Numeroasele roluri din filme și de pe scenele de teatru îi vor păstra memoria vie, rămânând un reper al teatrului românesc din secolul al XX-lea", a scris ministrul Culturii. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-08

In legatura cu acest articol...

Doliu în lumea teatrului. Actorul Mircea Albulescu a murit
Parerea ta...

MUICA LUI DUMNEZEU
09 Apr 2016

TE PRINSEȘI, POULLEO!
Doresc sa comentezCITESTE SI...

Limba română, de la rugăciune la contract Astăzi, constatăm cu tristețe că, încet-încet, limba română dispare. Și descoperi acest aspect atunci când deschizi dicționarul, unde majoritatea cuvintelor românești sunt trecute ca provenind din slavonă, greacă, turcă, bulgară, franceză sau germane, dar nu din dacă (tracă), limba maternă a noastră și limba matcă a statelor europene
03 Oct 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray