2020-08-12 14:40

Ministrul de Interne anunță SCHIMBAREA Inspectoratului de Urgență. Soarta lui Raed Arafat

 |  17:30
Ministrul de Interne anunță SCHIMBAREA Inspectoratului de Urgență. Soarta lui Raed Arafat

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, luni, că se ia în calcul posibilitatea înfiinţării unei Agenţii Naţionale pentru Situaţii de Urgenţă, după analiză şi dezbateri. ”Poate vom ajunge la concluzia că sistemul de situaţii de urgenţă poate fi îmbunătăţit”, a spus Vela, precizând că nu s-a discutat încă dacă funcţia de secretar de stat pentru Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă va rămâne sau nu.

„Poate, în perspectivă, chiar etapizat, am putea face o Agenţie Naţională pentru Situaţii de Urgenţă şi în acest sens, evident că puse sub o singură umbrelă toate activităţile, toţi factorii responsabili, cu debatere publică, cu analiză, vom ajunge la concluzia că sistemul de situaţii de urgenţă poate fi îmbunătăţit”, a declarat, luni, Marcel Vela.

Întrebat dacă asta presupune dispariţia funcţiei de secretar de stat specializat pentru situaţii de urgenţă, pe care în prezent o deţine Raed Arafat, Vela a spus: ”Reorganizarea ministerului am început-o de jos în sus, încă nu am discutat, pentru că secretarii de stat sunt în subordinea premierului. Încă nu am discutat despre reconfigurarea fucţiilor de la conducrea Ministerului, funcţiile publice care ţin de zona politică”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-13

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Se schimbă piața muncii? Ce avantaje VÂNEAZĂ românii care vor să fie freelanceri

STRATEGIA PNL pentru declanșarea alegerilor anticipate. Cum vor proceda liberalii

Tăriceanu cere OUG pentru alegerea primarilor în două tururi
Parerea ta...

OANA
14 Ian 2020

of, bine ca ati inceput cu reorganizarile, in rest toate merg ca-n gard, il dati jos pe Arafat, adica pe unul care chiar a muncit, a facut ceva pentru tara asta, aveti vreo pila de pus acolo, la noi asa merge, ii dati jos pe aia cu experienta si-i puneti pe unii care nu stiu nimic.
GABY
04 Mar 2020

Subscriu la cele scrise de doamna Oana, as dori sa intelesga acest popor ca niste jigodii au pus mana pe putere.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz