2019-10-14 09:28

Ministrul de Interne, noi ÎNGRIJORĂRI privind soarta polițiștilor: ”E momentul să schimbăm legislația”

 |  18:42
Ministrul de Interne, noi ÎNGRIJORĂRI privind soarta polițiștilor: ”E momentul să schimbăm legislația”

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sâmbătă, în urma unui nou atac asupra unor polițiști, că "este mai important ca niciodată să înţelegem că acum este momentul ca legislaţia să fie schimbată".

”Este vorba de atacuri violente la adresa poliţiştilor aflaţi în misiune. Vorbim de o nouă agresiune generată de persoane care cred că pot face orice şi nu li se întâmplă nimic. Imaginiaţi-vă ce se întâmpla dacă cei care i-au atacat nu aveau o bâtă de lemn, ci o sabie (...) Este mai important ca niciodată să înţelegem că acum este momentul să schimbăm legislaţia şi să încadrăm mai mulţi poliţişti pentru că este nevoie şi în fiecare săptămână apare o situaţie care pune în dificultate poliţiştii”, a declara Carmen Dan, la Antena 3.

Ea a mai spus că luni va avea loc o dezbatere publică pe tema proiectului de lege care întăreşte autoritatea poliţistului.

"În toată această perioadă am văzut foarte multe organizaţii nonguvernamentale îngrijorate că dăm puteri mai mari poliţistului, dar săptămânal avem câte un poliţist atacat, lovit, băgat în spital", a adăugat Carmen Dan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-09Parerea ta...

CURIOSUL
11 Dec 2017

CLASA POLITICA POST COMUNISM a POLITRUCILOR SEMIDOCTI si MAFIOTI a tarat tara-n KKT, pentru ca nimeni dintre romanii adevarati nu s-au opus ori nu s-au bagat; unul ca-i anchilozat, altul ca e ocupat , altul ca-i speriat, altul ca n-a observat, altul ca a emigrat, unii chiar cu ei s-au dat…..ROMANIA-I DE INGROPAT. Mafia a inchitit PATRIA. Oare TUDOREL TOADER NU ARE NICI O VINA PENTRU CA A DAT LIBERTATE HOTILOR CRIMINALI SI FOARTE PERICULOSI DIN PUSCARII....??? OARE NU A FOST CU PREMEDITARE....????? Ro este stat MAFIOT de tip AFRICAN.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray