2020-04-07 10:32

Ministrul ECONOMIEI, anunț de ULTIMĂ ORĂ: „Voucherele de vacanță vor fi menținute și în 2020, vrem să fie extinse și la companiile private!”

 |  12:26
Ministrul ECONOMIEI, anunț de ULTIMĂ ORĂ: „Voucherele de vacanță vor fi menținute și în 2020, vrem să fie extinse și la companiile private!”

Sumele necesare pentru acordarea tichetelor de vacanţă vor apărea în proiectul de buget pentru 2020, a declarant, sâmbătă, ministrul Economiei, Virgil Popescu, la Antena 3, informează Mediafax.

„Menţinem voucherele de vacanţă, niciodată nu a fost problema renunţării la voucherele de vacanţă. Mai mult, avem o iniţiativă parlamentară în dezbatere la Camera Deputaţilor cu privire la voucherele din domeniul privat, companiile private”, a spus ministrul. Ministrul spune că voucherele vor fi acordate şi în extrasezon, iar salariaţii vor putea decide perioada pentru care vor primi tichetele. „Vom găsi soluţia pentru ca oamenii să poată alege, poate că se vor duce cu ele în extrasezon…”.

Conform unei iniţiative a guvenului PSD, beneficiarii ar fi trebuit să opteze pentru tichete în sezon sau în extrasezon până la 1 noiembrie 2019. Actul normativ nu a intrat însă în vigoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-16Parerea ta...

CETATEAN
17 Noi 2019

Uite asa scumpeste turismul pentru muritorii de rind si pensionari . Facilitati pentru primari si secretare . Atunci sa dea la toata lumea . Dar si la studenti sute de calatori pe CFR . Trenurile merg pentru ei .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine