2019-10-21 13:02

Ministrul EDUCAȚIEI, poziție fermă: „Elevii se duc la ȘCOALĂ luni! Este ultima săptămână din semestru…”

 |  13:23
Ministrul EDUCAȚIEI, poziție fermă: „Elevii se duc la ȘCOALĂ luni! Este ultima săptămână din semestru…”

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat că şcolile nu vor fi închise săptămâna viitoare, având în vedere că este final de semestru şi se încheie situaţiile şcolare.

„Se duc la şcoală, pentru că săptămâna care începe mâine este ultima săptămână din semestru. Ca urmare, se încheie situaţiile şcolare şi noi nu putem bulversa încheierea semestrului. Îi invit pe toţi colegii profesori, îi invit pe părinţi şi pe copii să se pregătească pentru ziua de mâine, este o zi de şcoală şi va fi toată săptămâna, ultima săptămână din acest semestru, după care urmează o săptămână de vacanţă", a declarat Ecaterina Andronescu duminică, la Antena 3, informează Agerpres. Ministrul Educaţiei a precizat, în contextul răspândirii infecţiilor respiratorii, că "triajul, în fiecare dimineaţă, este foarte serios făcut în fiecare şcoală". „Şi lucrul acesta îmi dă un gram de linişte", a afirmat Andronescu. Ministrul i-a sfătuit pe părinţi să-i ducă pe copii mai întâi la medic dacă suspectează că aceştia prezintă simptome de gripă sau răceală. „Să nu-i ducă la şcoală dacă consideră că sunt suspectaţi, să-i ducă la medic întâi şi întâi şi după aceea medicul să decidă ce trebuie să facă copilul", a mai spus Andronescu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-27Parerea ta...

ABRANBURICA
27 Ian 2019

CE DRACU MAI VREA SI COTOROATA ABRAMBURICA ASTA ?
ANONIM
28 Ian 2019

Doamna Andronescu .Acolo la minister este o fiinta pe nume PREOTEASAVa imploram sa scapati de ea pentru ca are un comportament deviant si tot ce face este gresit inclusiv subiectele la bac
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray