2020-07-10 10:50

Ministrul Finanțelor anunță o sumă RECORD alocată infrastructurii

 |  21:44
Ministrul Finanțelor anunță o sumă RECORD alocată infrastructurii

Ministrul Finanțelor Florin Cîțu a declarat luni seară, la Digi 24, că România nu va avea o recesiune tehnică, adică doua trimestre consecutive cu scădere, și că am putea avea o contracție de 2% pentru tot anul.

”Programul IMM Invest-cel mai de succes program din ultimii 30 de ani de zile. Peste 8 mii de firme au contractat împrumuturi. Prin Startup Nation am garantat 7,2 miliarde de lei credite pentru companii, cu dobânda zero. În doi ani sub PSD s-au garantat doar 2 miliarde de lei.

Acum este momentul să devenim o economie competentă și veti vedea măsurile luate în acel plan pe care-l prezentăm miercuri.

Anul acesta nu vom umbla la Codul Fiscal și nu vom reduce impozite. La anul vom avea și un nou plan fiscal dacă rămînem la guvernare.

Am investit în infrastructură cea mai mare sumă din ultimii 10 ani, peste 13 miliarde de lei. Ministerul Transporturilor va avea o sumă record alocată la investiții după rectificare. Investițiile în Infrastructură vor fi prioritatea numărului 1. Trebuie sa incepi autostrazile anul acesta. Autostrada Sibiu-Brasov trebuie începută în acest an. Vom avea fonduri europene la dispoziție, dar vom atrage și surse externe de finanțarare” a anunțat Florin Cîțu la Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz